Over mij

Even voorstellen

Leuk kennis te maken met je! Mijn naam is Martine Dumoulin en ik ben geboren in 1985. Vanuit mijn 10 jaar ervaring als advocaat op de Zuidas en bedrijfsjurist weet ik hoe je je na verloop van tijd steeds minder fit kunt gaan voelen en klachten kunt ervaren die bij de huisarts niet (voldoende) worden verholpen.

Ik ben mij vanaf 2012 gaan verdiepen in het onderzoek naar het voorkomen en behandelen van klachten en ziekten door middel van voeding en leefstijl. De hoeveelheid onderzoeken en informatie is enorm en niet altijd toegankelijk. Het gevoel dat iedereen recht heeft op toegang tot informatie die je gezondheid kan helpen, heeft mij gemotiveerd om mij te gaan wijden aan het inzichtelijk maken van deze informatie voor anderen.

De basis van mijn opleidingen is de orthomoleculaire gezondheidsleer. Vanuit de orthomoleculaire gezondheidsleer streef je naar een optimaal functioneren van je lichaam en het zoveel mogelijk voorkomen van gezondheidsproblemen door middel van voeding.

Ik ben opgeleid om bij uiteenlopende gezondheidsproblemen voor zowel volwassenen als kinderen te adviseren. Ook ben ik opgeleid om over supplementen te adviseren.

Samen weten we en kunnen we meer. Om die reden werk ik met een netwerk van adviseurs zodat ik kan putten uit meerdere vakgebieden en waar nodig kan doorverwijzen als we tegen iets aanlopen wat simpelweg buiten mijn expertise ligt.