Header

profile-picture

Welkom

Hoe zou jij het vinden om je fitter te voelen en minder klachten te ervaren?

Als healthcoach ben ik gedreven om met deskundig en persoonsgericht advies jouw gezondheid en energie te optimaliseren. Zodat je (nog beter) in staat wordt het maximale uit jezelf en jouw veeleisende leven te halen. Ik help je een gezondere leefstijl te bereiken met duidelijk advies en praktische tips. Voor zichtbare korte termijn resultaten en lange termijn effecten.

Op deze website vind je informatie over mijn dienstverlening. Kijk gerust rond of neem contact met mij op.

Filosofie

Ik geloof dat iedereen de best mogelijke gezondheid verdient. Vaak realiseren wij ons pas hoe belangrijk onze gezondheid is als wij die dreigen te verliezen.

In de basis heeft elk lichaam dezelfde functies, maar deze functioneren vaak net even anders. Daarom ben ik overtuigd dat maatwerk op het gebied van gedragsverandering, leefstijl en voeding de beste oplossing en resultaat biedt.

Mijn adviezen zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Ik vertaal het wetenschappelijk onderzoek naar praktische tips zodat jij je doelen kunt bereiken. Samen werken we aan resultaten die snel merkbaar zijn en lange termijn effecten waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Om te weten wat jij nodig hebt, neem ik de tijd om jouw gezondheid en de behoeften van jouw lichaam in kaart te brengen. Het resultaat is een persoonlijk plan dat werkt voor jou.

Focus

Ongelofelijk hoeveel je kunt bereiken met de juiste voeding en leefstijl!

icon01-free-img
Energie en vitaliteit

We maken samen een haalbaar plan om je energie en mentale scherpte te verbeteren.

icon02-free-img
Stralend uiterlijk

Een slank, sterk en fit lichaam. Een stralende huid en uitstekende sportprestaties. Dit zijn kenmerken van een gezond lichaam waar we samen aan gaan werken.

icon01-free-img
Nieuw item

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper dapibus leo.

icon03-free-img
Sterk Immuunsysteem

We gaan jouw immuunsysteem versterken en jouw weerbaarheid tegen ziektes verhogen

icon01-free-img
Hormonale balans

Ik begeleid je naar een optimale hormonale balans die de basis is voor een gezonde zwangerschap en een vliegende start voor een gezonde baby.

icon02-free-img
Gezond ouder worden

Ouder worden zonder je ouder te voelen worden. Ik leer je de fijne kneepjes om 40+ symptomen te lijf te gaan tot in lengte van jaren.

Samen verbeteren we jouw gezondheid!

Nieuws

water, drink, detox
Effecten van water

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

a-man-talking-to-other-people-during-group-therapy-S7RBMDT.jpg
Groepstraining

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

cereal, breakfast, meal
Elke dag een goede start

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.