Voor jou

Werkwijze

Als healthcoach wil ik jou helpen met een betere algemene gezondheid. Mijn doel is om jou de kennis en uitleg te geven die je nodig hebt om goede keuzes voor jezelf te maken. Ik leer je met welke voeding en leefstijl interventies jij je doelen op korte en lange termijn kunt bereiken. Voorkomen is beter dan genezen en daar ga ik je bij helpen.

Afhankelijk van wat en hoeveel je wilt bereiken, kun je kiezen uit een eenmalige health-check of een health-traject met begeleiding.

algebra, analyse, architect

De Health-check

Wil je graag advies waarmee je direct goed op weg wordt gezet en dit zelf verder in de praktijk wilt brengen? Dan is de eenmalige health-check geschikt voor jou!

Het doel van de health check is het in kaart brengen van tekorten en verbeterpunten in je voeding en samen vaststellen welke voeding en supplementen jou zouden kunnen helpen. Daarnaast bekijken we samen welke andere leefstijl veranderingen kunnen leiden tot een betere gezondheid.

Duur is 3 weken in totaal en EUR 390 incl BTW

Stap 1
Start
Startgesprek
We gaan van start met een gesprek waarin we samen jouw doelen vaststellen en bespreken hoe jouw leven er uit ziet. We nemen je medische geschiedenis door en ik stel je vragen die die mij helpen om jouw gezondheid in kaart te brengen.
Stap 2
Week 1 & 2
Gezondheids dagboek
Graag kom ik te weten hoe een normale week er voor jou uitziet. Je krijgt huiswerk mee: een gezondheidsdagboek aan de hand waarvan ik jouw eetpatroon kan analyseren
Stap 3
Week3
Advies
Op basis van alle informatie die je mij geeft, maak ik mijn advies en komen we samen om mijn advies voor jou te bespreken. Je ontvangt een samenvatting en plan om het advies in de praktijk te brengen. Dit advies bevat adviezen voor je voeding, leefstijl en eventueel supplementen. Ook krijg je van mij recepten waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.

Het Health-traject

Wil je graag van langdurige klachten afkomen, oude patronen doorbreken en een plan hebben waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben? Dan is een health-traject met begeleiding de juiste keuze voor jou.

Het health-traject is gericht op gedragsverandering en merkbare gezondheidsresultaten. Ieder health-traject is maatwerk. Samen pakken we alles aan wat nodig is voor een gezond leven. Wat je eet, hoe je beweegt, welke producten je kunnen helpen op weg naar die vitaliteit en een fit lichaam. 

Het health traject begint met de health-check; we brengen in kaart wat jouw doelen zijn en waar jouw kansen en uitdagingen liggen. Vervolgens stellen wij samen een concreet plan op waarbij ik je begeleid met (bel/video)consulten en adviezen en tips gebaseerd op jouw vooruitgang en feedback. Hiermee kan jij in je eigen tempo met kleine stapjes je gezondheid veranderen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen gemiddeld minimaal 66 dagen nodig hebben om nieuwe gewoontes op het gebied van voeding aan te leren. Je gezondheid is een kwestie van lange termijn en mijn ervaring is dat we een duurzaam effect kunnen bereiken met gemiddeld drie tot vier maanden begeleiding.

Investering: EUR 390 incl BTW voor de health-check en begeleiding vanaf EUR 100 incl BTW per maand [meest gekozen]

Leuk om van je te horen!

Wil je weten of dit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. Na een gesprekje van 10 minuten weet je wat ik voor je kan betekenen en hoe we samen zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan voor jou.