Voor je bedrijf

Voorkom verzuim

Je waardevolle medewerkers vormen het kernkapitaal van je bedrijf. Er is veel in deze mensen geïnvesteerd en je wilt dat zij het meest uit zichzelf kunnen halen.
Verzuim en uitval door ziekte of burn-out zijn beter te voorkomen dan te genezen.

Op dit moment wordt door bedrijven veel geïnvesteerd in het welzijn en welbevinden van hun medewerkers. Sportabonnementen, fysiotherapeuten en allerlei vormen van ontspanning. Uit onderzoek blijkt dat fysieke gezondheid voor 80% door voeding wordt bepaald en 20% door sport en beweging. Daar blijft tot nu toe dus een belangrijke kans liggen.

Vaak weet je precies welke groep, leeftijdscategorie en functieniveau het meest gevoelig is voor uitval. Weerbaarheid en vitaliteit zijn te bereiken door middel van de juiste voeding en leefstijl en voor werkgevers ligt hier een belangrijke rol weggelegd. 

EN DAAR KOMT COACHING KIJKEN!

counsellor-putting-an-adhesive-note-with-the-word-GE5HWJN.jpg

In-house Coaching

Inhouse coaching is een concrete en duurzame manier om in het welzijn van werknemers te investeren. Ik kom naar jullie toe en help jullie medewerkers gezond te houden.

Maak gebruik van het door mij ontworpen inhouse coaching traject voor jouw medewerkers, of ontwerp samen met mij een traject op maat geschikt voor een selecte groep medewerkers binnen de organisatie die aan het traject mogen deelnemen.

Ook kijk ik met organisaties breder naar het aspect gezondheid en vitaliteit, voeding op de werkvloer (of in de thuissituaties) en andere manieren om de gezondheid te bevorderen, zoals slaap, rust en effectieve pauzes.

Vanaf 400 euro per medewerker. Graag kom ik bij jullie langs om te bespreken wat ik voor jullie medewerkers kan doen.

Let's meet!

Graag kom ik bij jouw bedrijf langs om te laten zien welke meerwaarde ik kan leveren. Laat hieronder weten wanneer dit schikt en dan zien we elkaar snel!